CIARKO

A Ciarko családi vállalkozást 35 éve a tapasztalat és az innováció vezérli, büszkén tervez Lengyelországban, ahol éves termelése több mint 1 000 000 páraelszívó. Az egész szervezet több mint 100 családot foglalkoztat, akik nap mint nap megalkotják a Ciarko márkát, és gondoskodnak a ma gyártott termékek megkérdőjelezhetetlen minőségéről. A cég büszke arra, hogy legnagyobb vagyona és erőforrása az emberei. Legújabb beruházásának köszönhetően 80%-kal csökkentette energiafelhasználását. Küldetése a kezdetektől a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem volt.

Kézmozdulat-vezérlésű páraelszívók

A páraelszívó érintés nélküli, kizárólag kézmozdulatokkal történő vezérlése már létező lehetőség. A készüléket egy egyszerű mozdulattal be- és kikapcsolhatja, valamint beállíthatja működési fokozatát és világítását. Mindez köszönhető a kézmozgás-érzékelőknek, amelyek még praktikusabbá teszik a berendezés használatát. A páraelszívó bekapcsolásához ezentúl nem kell megszakítania tevékenységét: használhatja anélkül, hogy kezet törölne vagy tartana attól, hogy szennyeződés kerül a vezérlőpanelre. Ezáltal a levegő frissen tartása könnyű és kényelmes.

A páraelszívó vezérlése és tisztaságának megőrzése egyszerűbb, mint valaha:

 

  1. A világítás felkapcsolásához tartsa a kezét a páraelszívó elé körülbelül 2 másodpercen keresztül.
  2. Magasabb sebességfokozat beállításához mozdítsa a kezét balról jobbra.
  3. Alacsonyabb sebességfokozathoz húzza a kezét jobbról balra, majd a világítás kikapcsolásához tartsa mozdulatlanul ismét nagyjából 2 másodpercig.

Warm2ColdLED világítás

Hideg, meleg, még melegebb!

Hideg vagy meleg fényű világítást válasszon-e Ciarko páraelszívójához? Íme egyszerű válasz: a Warm2ColdLED technológia, amelynek köszönhetőenb bármikor tetszőlegesen beállíthatja a fény hőmérsékletét. A meleg, leginkább a napfényhez hasonló fény kíméli a szemet és javítja közérzetünket, a hideg fény pedig kiemeli a belső tér szépségét és karakterét. Amellett, hogy a Warm2ColdLED által határtalan lehetőségek nyílnak a konyhatervezés terén, a technológia további előnye, hogy a munkafelületet minimális energiafogyasztás mellett világítja meg napszaktól és időjárástól függetlenül.

Ciarko világítás

Energiahatékony motor, avagy a lengyel leleményesség ereje

Ciarko motor

Csendes és energiatakarékos!

Mire figyelünk általában a konyhai páraelszívó vásárlásakor? Kutatások szerint elsősorban a berendezés méretére és teljesítményére. Ezért a vásárlók igényeinek ismeretében és sok éves tapasztalattal a hátunk mögött olyan termékeket kínálunk, amelyek tulajdonságai összhangban vannak vevőink elképzeléseivel. A minőségi Ciarko Design és Minimal páraelszívó- termékcsoport egyesíti magában a Ciarko technológiát és a Varsói Műszaki Egyetem mérnökeinek tudását, amelynek köszönhetően létrejött a páraelszívók kulcsfontosságú eleme, a BLDC motor. Az akár 95%-kal kisebb energiafogyasztású, A+++ energiaosztályt is elérő motor legalacsonyabb fokozaton mindössze 8 W-ot használ fel, ami egy kis lámpaizzó fogyasztásához hasonlítható. Az innovatív burkolatnak köszönhetően az önmagában is csendes motor zajszintje 6 dB-lel csökken. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a készülék működése közben nyugodtan beszélgethetünk, a gép zaja nem zavar bennünket. Ez mára már termékeink alapvető tulajdonsága és egyben hatalmas előnye – a Ciarko a piacon az egyik olyan márka, amely 40 dB alá csökkentette a páraelszívók zajszintjét. A kiadványban szereplő zajszint és légszállítás adatok az Európai Unió előírásainak megfelelő IEC szabvány szerintiek.

Tekintse meg termékválasztékunkat!