LAVEO mosogatók és csaptelepek

A Laveo gránit mosogatók széles termékválasztékát a stílus és elegancia jellemzi. Különféle formákban, színekben és méretekben megtalálható típusok könnyen illeszkednek a legkülönfélébb konyhai enteriőrbe.

LAVEO mosogatók

Minden Laveo gránit mosogatóra jellemző a következő: kimagasló minőség és a megfelelő anyagvastagság következtében tartós és ellenálló a termék. A LAVEO mosogatók gyártástechnológiája az alapanyagok alapos és fontos keverési technológiájának köszönhető – POLIGRAN 80%-ban tartalmaz ásványi anyagokat, 20%-ban polyester kötőanyagot, mely a külső hatásoknak való magas ellenállóképességet biztosítja. A LAVEO mosogatókat Lengyelországban gyártják és szigorú minőségellenőrzésnek vannak alávetve.

LAVEO csaptelepek

A Laveo konyhai csaptelepek minden konyhai igényre választ adnak, legyen az minimál, ipari, rusztikus vagy klasszikus stílusú enteriőr.

A Laveo konyhai csaptelepek kiváló minőségű MO59 sárgarézből készülnek, valamint hosszú élettartamú kerámia betéttel rendelkeznek. A választékban megtalálhatók az alacsony csaptelepek mellett az L, U és F alakú kihúzható modellek is. A mosogatók színeihez illeszkedő modellek mellett a szálcsiszolt rozsdamentes, a rózsaarany, króm és réz felületek is megtalálhatók.

Ezért az Ön igényeinek megfelelő elrendezésű, funkciójú és megjelenésű modellt is megtalálhatja széles választékunkban.

Tekintse meg termékválasztékunkat!