A mediterrán életérzés, az egészséges ételek, a délies formatervezés és a konyhai hagyományok kiemelkedő képviselője a Pando.

Környezettudatosság

A környezet iránti tiszteletünk arra késztet bennünket, hogy fenntartható és felelősségteljes módon dolgozzunk, megtartva minden szükséges követelményt annak érdekében, hogy ne terheljük túlságosan a bolygónkat.

A Pando úgy biztosítja ügyfeleinek elégedettségét a csendes, energiatakarékos és kiemelkedő teljesítményű termékekkel, hogy közben maximálisan figyel a környezetvédelmi szempontokra. Ennek a szemléletnek való megfelelést igazolja, hogy a Pando cég megkapta az ISO 14001:2015 minősítést.
(Az ISO 14001:2015 szabványt olyan szervezet használhatja, amely környezetvédelmi feladatait szisztematikusan kezeli, és hozzájárul a fenntarthatóság környezetvédelmi elvárásaihoz.)

Legfontosabb értékeink a környezettudatosságon túl:

Választék

Rendkívül széles választék mind a méret, mind a design, mind pedig a beépíthetőség területén

Teljesítmény

Minden páraelszívónknál a motorteljesítményt és a zajszintet szabadon választhatja ki a vásárló számos lehetőség közül.

Lehetőségek

Egyes típusoknál lehetőség van a motor távolabbi vagy külső elhelyezésére.

AirLink

Sütőink, főzőlapjaink a legfejlettebb technológiát alkalmazzák. AirLink kapcsolat a főzőlap és páraelszívó között, bridge funkció, előre programozott receptek.

Széles választék

Számtalan normál és gőz funkció található a sütőkben, gőz vagy pirolitikus tisztítás, mikrohullámú sütővel kombinált sütő, lágyan csukódó (Soft-close) ajtó, lehajtható grill, a sütőknél választható a bútor színével megegyező fogantyú, stb.

Borhűtők

Borhűtőink 7-190 db (0.75) palack professzionális tárolását teszik lehetővé, exclusive külsővel (akár a bútor színével azonos borítással) .

Tisztaság mindenhol

Mosogatógépeink között megtalálható a legfejlettebb technológiát használó 720 (2×360) fokos szórófejes rendszer is.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
FENNTARTHATÓSÁG
GAZDASÁGOSSÁG

Tekintse meg termékválasztékunkat!

Továbblépés a gyártó oldalára: pandohungary.hu